Smart modetøj til børn

Posted by on feb 1, 2022 in Børnetøj

Smart modetøj til børn

De fleste forældre kender til at børnene kommer og vil have noget helt bestemt tøj – og ikke bare det vi som voksne syntes at de skal gå rundt i. Om vi vil det eller ej, så bliver dagligdagen meget nemmere hvis man lige giver sig lidt her. Det jeg selv gør, er at tage mine piger til at sidde ved min side, når jeg surfer på nettet for at finde deres nye tøj. På den måde er de selv med til at bestemme hvad det er for tøj der kommer hjem i skabet. Sidst vi skulle have nyt tøj til klædeskabet var vi inde på rows.dk hjemmesiden – de havde det fedeste tøj til mine piger, hvis jeg både skal tale for mig selv og for mine piger – vi blev hurtige enige om hvad der skulle i indkøbskurven, og det var en fantastisk oplevelse at sidde der med pigerne og sammen finde deres nye smarte mode tøj.

Fedt mode tøj hos Rows.dk

Det jeg blev meget overrasket over hos Rows.dk ud over at det var fedt tøj til børn, så var der også lige noget fedt tøj til mig, så både pigerne og jeg fik tøj den dag, og pigerne var med til at vejlede mig, og jeg var med til at vejlede dem, en skøn fællesopgave. Nu har jeg ikke lige selv drenge, men ligesom pigerne er modedyr så er drenge det vel også. De har også deres mening om hvad der klæder dem og hvad det der ikke gør.