Kvalitetsydelser fra malermester i Karlslunde

Posted by on maj 3, 2022 in Boligindretning

Kvalitetsydelser fra malermester i Karlslunde

Nu hade jeg endelig fået min nye lejlighed, men den var ikke lige gjort i stand da jeg overtog den, så jeg måtte lige ud og finde en malermester der kunne hjælpe mig i gang med det vigtigste, og her og nu. Det var så her jeg fandt malermester Ingemann i Karlslunde, efter en søgning på nettet med Maler Karlslunde. Jeg kendte ham ikke, men det lød fint på hans hjemmeside – så jeg gik ud og forhørte mig i vennekredsen, om der var andre der havde brugt ham eller kendte til hans arbejde. Der var flere der havde anvendt ham til malerarbejde hos sig selv, og de havde været super glade for hans kvalitets arbejde som han havde udført. Jeg kontaktede Malermester Ingemann, og fik et godt tilbud på at få malet hele lejligheden.

Malermester Ingemann, Karlslunde

Der gik ikke lang tid fra at jeg havde ringet til malermester Ingemann, før der stod en yderst kompetent mand i min lejlighed. Vi gennemgik lejligheden, og blev enige om hvilken farve og type maling der skulle være der – han ar også god til at komme med råd og vejledning i forhold til malingen. Jeg fik allerede et godt tilbud dagen efter, som jeg takkede ja tak til, og inden jeg havde set mig omkring, så var min lejlighed blevet malet og frem stod som helt ny. Det var virkelig et stykke kvalitets arbejde der var blevet udført, jeg kunne ikke finde noget at sætte en finger på – det var simpelthen bare helt i orden.