ID kvalitets jakke

Posted by on dec 14, 2021 in Tøj

ID kvalitets jakke

Her er så en af de ID jakker som jeg tidligere har omtalt, og som jeg har forelsket mig i, da jeg var inde på billigshirt.dk hjemmesiden. Dejlig varm, super facon og så er den neutral at gå rundt med. Udover at det er en jakke, så kunne jeg også godt bruge den når jeg skal ud og cykle en tur i det kolde vejr, for her vil jeg ikke have en alt for lang jakke på. Det er en unisex jakke, så den kan anvendes af både mænd og kvinder. Ikke dårligt, for så er vi 2 der kan bruge den. Den klan altså også lånes ud, hvis man så har gæster der har glemt en jakke og det er blevet aften og koldt, og man gerne vil ud og gå en tur. Herudover kunne det jo også være en julegave til kæresten, mand eller kvinde.

Jakker-fra-ID

Nu ser jakken på billedet meget mandlig ud, men for os kvinder der ønsker denne ID jakke, så kan man købe en løst siddende pelskrave, som man lige kan klikke på. Jeg har selv sådan en pelskrave til min nuværende frakke, og den kan jeg tage på, når det er rigtig koldt, og af igen, hvis det ikke længere er så koldt. Pelsen gør også at jakken bliver lidt mere feminin, hvis det er det man ønsker ud over at den skal være værm og behagelig at have på. Mulighederne er mange, hvis bare man er lidt kreativ, og ved hvad man går efter.