Hold vægten med Nupo

Posted by on jan 22, 2022 in Mad og Sundhed

Hold vægten med Nupo

Det er ikke bare at smide de mange kilo der gør at Nupo produkterne er meget velegnede, jeg selv bruger nu Nupo produkterne til at holde min nuværende vægt, så jeg ikke igen skal til den helt store uoverskuelige omgang. For mig betyder det, at jeg altid lige har en eller flere af Nupo produkterne stående i mit skab, så jeg hurtigt efter en glad aften i byen med god mad, lige tager en dag eller to til at komme tilbage på den sunde stil igen. Jeg holder altid øje med min vægt, og jeg sørger for dagligt at f noget motion. Det er nu lykkedes mig, at bibeholde min vægt i flere år, så jeg er dybt taknemmelig for at der findes Nupo produkter. Jeg er gået flere størrelser ned i tøjet, så selvom min vægt ikke i starten fortalte mig at jeg havde tabt mig, så gjorde tøjstørrelserne det.

Ned i tøjstørrelsen

Nu er det ikke nok, bare at smide kiloene, hvis man også vil have en pæn krop, det kræver lidt sved på panden, for der skal trænes samtidig, så musklerne opbygges, og så huden også følger med ind. Derfor må det heller ikke gå for stærkt med at tabe sig. Nupo.com har mange lækre produkter, og jeg selv er mest til deres forskellige supper og deres måltids barer som man lige kan have med på farten. nupo er en ansvarlig og veldokumenteret kur, med 35 kliniske studier bag – og jeg selv er også et godt eksempel på at det virker.