Fødselsgave i babylegetøj

Posted by on mar 21, 2013 in Børnetøj

Min veninde har i sidste uge lige født en lille pige. Jeg er simpelthen så spændt på at se hende. Jeg elsker virkelig små børn. Men når der kommer en ny til, betyder det jo også gave til mor og barn, og i den forbindelse også legetøj. Jeg har altid haft en kærlighed til trælegetøj, da jeg simpelthen synes det er så fint. Samtidig er jeg også af den overbevisning, at trælegetøj ikke er helt så usundt sammenlignet med almindeligt legetøj, og så synes jeg også bare generelt, at det er mere smart og holder bedre.

Internettet kommer til undsætning

Så da jeg skulle finde en gave til min veninde, ville jeg jo selvfølgelig gerne finde noget babylegetøj i træ. Men det er bare ikke særlig mange steder jeg har set, at de sælger legetøj i træ. Men da jeg jo selvfølgelig er af den yngre generation, ser jeg ikke dette som en hindring, da jeg jo selvfølgelig bare går på nettet, for at finde noget trælegetøj online. Men da jeg er studerende, ville det heller ikke gøre noget, at det var noget billigt trælegetøj, der var at finde på det store internet.

Nettet er fuld af muligheder

Efter at have kigget lidt rundt, fandt jeg faktisk en side der har et kæmpe udvalg af forskelligt trælegetøj online. Der er simpelthen alt lige fra babylegetøj til møbler og legetøj til børn oppe i skolealderen, og det er bare så fint alt sammen. Jeg blev helt vild, og havde lyst til at investere i så meget af det. Heldigvis var jeg faldet over en side, der faktisk tilbød forholdsvis billigt trælegetøj, sammenlignet med noget af det, jeg har set, at de sælger andre steder. Så derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg ville bestille noget på siden.

Fine klodser er godt babylegetøj

Jeg gik til siden med billigt babylegetøj og fandt de sødeste klodser i skønne pastelfarver. De er simpelthen så fine, og jeg glæder mig enormt meget, til at de kommer frem. Jeg kan ligefrem se, hvor fint det kommer til at se ud, med sådan nogle på børneværelset. Det er klart, at hun ikke kan lege med dem, lige med det samme. Men der går ikke længe, og når tiden er, håber jeg, at hun bliver lige så glad for dem, som jeg er. Jeg er i hvert fald super tilfreds med mit køb.

Post a Reply