Robuste vejeløsninger med præcise industrivægte

Posted by on okt 21, 2019 in Industri og Erhverv

Robuste vejeløsninger med præcise industrivægte

Er du på markedet efter Weighing Experts, er Eilersen Electric – Weighing Experts stedet du kan finde dem.
Eilersen fremstiller robuste industrielle sensorer i høj kvalitet baseret på kapacitiv teknologi til måling af kraft og vægt

Patenteret teknologi der kan anvendes til din fordel

Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.


Eilersen vejeceller tåler op til 10 gange overlast, er fremstillet i rustfrit stål og hermetisk kapslet (IP68) ved lasersvejsning. Desuden har Eilersen vejeceller stor nøjagtighed, enestående pålidelighed, og tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation samt minimalt vedligehold til brug i hårde og krævende industrielle applikationer.

Fleksible løsninger med Interface moduler

Eilersen konfigurerbare interface moduler med direkte fieldbus interface eller analog udgang tilbyder en fremtidssikret vejeløsning igennem plug-and-play installation, integreret diagnostik samt mulighed for aflæsning af belastning på individuelle digitale vejeceller. Interface modulerne leveres som option i ATEX certificerede versioner.

Industrivægte

Robuste og præcise vægte med fleksible interface muligheder

Eilersen tilbyder et unikt program af industrivægte i rustfrit stål til proces-, farma og fødevareindustrien. Vægtene leveres med lokal visning og/eller direkte interface til PC, PLC og SCADA-systemer. Vægtene kan som option leveres i ATEX udgaver samt verificerede for afregning.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere om Eilersen Electric – Weighing Experts. Du er også velkommen til at kontakte Eilersen for et specielt tilbud eller oplysninger om Eilersen digitale vejeceller, vejemoduler og robuste vejeløsninger, kan du enten ringe til dem eller sende en forespørgsel via kontaktformularen.