Udbudsdokumentercheck75x75

Uanset om I laver et Sortimentsudbud eller Tilbudslisteudbud, vil I have brug for at udarbejde udbudsdokumenter.

Nederst i teksten kan I finde hjælp til de mest centrale dokumenter.

Kravspecifikationen er ens for både Sortimentsudbud og Tilbudslisteudbud, da den indeholder de mest hyppigt stillede krav. Vær derfor opmærksom på, at I skal fjerne de krav, I ikke vil stille.

Der ligger ligeledes udkast til udbudsbetingelser og rammeaftale til både Sortimentsudbud og Tilbudslisteudbud.

Enklere proces – færre ressourcer

De forskellige udkast indeholder kun de punkter, der er væsentlige for køkkenerne, og som afviger fra den nationale lovgivning. Dermed er det lettere for producenter og leverandører at gennemskue kravene, hvilket gør hele udbudsprocessen mere simpel.

Flere bud – mere faglighed

Jo enklere kravene og betingelserne er, jo nemmere og mindre risikofyldt er det at afgive et tilbud. Det kan betyde at flere leverandører benytter muligheden for at byde på opgaven.

Dette er specielt vigtigt ved fagspecifikke leverandører og for leverandører, der ikke normalt byder på offentlige kontrakter, herunder primærproducenter som landmænd og fiskere.

Specifikke krav for at få lokale varer

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at stille skrappere krav, fx hvis I har en lokal kvalitetsproducent, I gerne vil have på hylderne. I sådanne tilfælde kan I lave en delaftale med specifikke krav, hvilket sikrer, at de rigtige byder på opgaven. Se flere eksempler på krav:

[nectar_btn size=”small” button_style=”see-through” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#00a99c” icon_family=”fontawesome” url=”http://xn--klogefdevareindkb-50bk.dk/vaerktoejskasse/lav-udbudsmateriale/udbudsdokumenter/sortimentudbud/” text=” Dokumenter til Sortimentudbud” icon_fontawesome=”fa fa-long-arrow-right” margin_top=”40px”]
[nectar_btn size=”small” open_new_tab=”true” button_style=”see-through” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#00a99c” icon_family=”fontawesome” url=”http://xn--klogefdevareindkb-50bk.dk/vaerktoejskasse/lav-udbudsmateriale/udbudsdokumenter/tilbudslisteudbud/” text=”Dokumenter til Tilbudslisteudbud” icon_fontawesome=”fa fa-long-arrow-right” margin_top=”40px”]