Dialog med køkkenernecheck75x75

Som indkøber skal I tale med køkkenerne forud for og mens I laver udbuddet.

Køkkenerne har viden om, hvilke varer de bruger i dag, og I skal også tage dem med på råd, hvis I har en målsætning om flere økologiske og lokale varer.

I kan i samarbejde med køkkenerne bruge forbrugsberegneren til at finde ud af, hvilke varetyper og mængder køkkenerne vil have behov for, hvis de lægger om til økologi.

Køkkenpersonalet kan evt. have brug for at få uddannelse og inspiration til økologiomlægningen.

Sortimentsudbud

Sammensætningen af indkøbskurven er vigtig for at vælge de varer og mængder, der vil gøre det muligt at vælge den bedste og billigste leverandør.

Køkkenerne vil være en god kvalitetssikring af, at det er de rigtige varer, indkøbsafdelingen har udvalgt, og at mængderne er realistiske.

Tilbudslisteudbud

I kan finde skabeloner til tilbudslister her på siden, men det er vigtigt, at I har en dialog med køkkenerne om, hvorvidt de er dækkende for deres nuværende og fremtidige behov.