• Om Kloge Fødevareindkøb
    • Baggrund
  • Kontakt
Klogefødevareindkøb
  • Forside
    • Kvikguide
    • Økologi
    • Lokale varer
  • Cases
    • Bornholm
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Køge
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Lejre
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Skive
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Aarhus
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Ærø
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale Fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Finland
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Sydsverige
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
  • Aktører
    • Politikere
    • Indkøbere
    • Køkkener
    • Leverandører
    • Producenter
    • Borgere
  • Udbud og aftale
    • Sortimentsudbud
      • Fordele og ulemper
      • Indkøbskurv
      • Behovskortlægning
    • Tilbudslisteudbud
      • Fordele og ulemper
      • Valg af varer
      • Behovskortlægning
    • Del- eller totalaftale
      • Fordele og ulemper
      • Meget smalle delaftaler
      • Funktionskrav
    • Samlet tidsplan
    • Hvad bestemmer prisen
    • Udbudsjura
      • Lokale varer
      • Økologi
      • Sæson og sorter
      • Markedsdialog
      • Mængder
      • Prisevaluering
      • Mærker
      • Delydelsesreglen
      • Controlling
  • Værktøjskasse
    • Lav forarbejde
      • Lokale råvarer
        • Kvalitet og sæson
        • Hvilket udbudsdesign
      • Bæredygtige og lokale fisk
        • Bæredygtigt fiskeri
        • Lokale fisk
        • Udbud af fiskeindkøbsaftalen
        • Eksempler på levering af lokale fisk
      • Små og mellemstore virksomheder
        • Socioøkonomi
      • Økologiske varer
      • Markedsgrundlag
        • Skab overblik
        • Bliv konkret
      • Markedsdialog
      • Tidsplan
      • Køkkendialog
    • Lav udbudsmateriale
      • Markedsdialog
      • Køkkendialog
      • Beregn forbrug
      • Tilbudslister
      • Sæsonvejledning
      • Sensoriske test
      • Udbudsdokumenter
        • Sortimentudbud
        • Tilbudslisteudbud
    • Gennemfør udbud
    • Gennemfør aftale
      • Opstart af indkøbsaftalen
        • Leverandørens rolle
        • Aftaletyper
        • Opstartsarrangementer
        • Evaluering
      • Controlling
        • Datakilder
        • Metoder
        • SMV’er
        • Udfordringer
        • Prisregulering
        • Spørgeguide
        • Fisk og Skalddyr
      • Data til næste udbud
  • Procesguide
    • Om procesguide
    • Din egen Procesguide
  • Mail denne side
  • Print denne side

Hjem » Værktøjskasse » Gennemfør udbud

Gennemfør udbud

Når I skal gennemføre udbuddet, skal I følge Udbudslovgivningen.

Er I i tvivl, kan I læse mere i Vejledning om udbudslovgivning, som I kan downloade på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Få et overblik over, hvad der skal ske, når I gennemfører et Sortimentsudbud.
Få et overblik over, hvad der skal ske, når I gennemfører et Tilbudslisteudbud.
  • Lav forarbejde
    • Lav forarbejde sortimentudbud
    • Lav forarbejde tilbudliste
    • Lokale råvarer
    • Bæredygtige og lokale fisk
    • Små og mellemstore virksomheder
    • Økologiske varer
    • Markedsgrundlag
    • Markedsdialog
    • Tidsplan
    • Køkkendialog
  • Lav udbudsmateriale
    • Lav udbudsmateriale Sortimentudbud
    • Lav udbudsmateriale Tilbudlisteudbud
    • Markedsdialog
    • Køkkendialog
    • Beregn forbrug
    • Tilbudslister
    • Sæsonvejledning
    • Sensoriske test
    • Udbudsdokumenter
  • Gennemfør udbud
    • Gennemfør udbud sortimentudbud
    • Gennemfør udbud tilbudslisteudbud
  • Gennemfør aftale
    • Opstart af indkøbsaftalen
    • Controlling
    • Data til næste udbud
    • Gennemfør aftale sortimentudbud
    • Gennemfør aftale tilbudsliste
Madkulturens logo
Sitemap
  • Forside
    • Kvikguide
    • Økologi
    • Lokale varer
  • Cases
    • Bornholm
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Køge
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Lejre
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Skive
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Aarhus
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Ærø
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale Fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Finland
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
    • Sydsverige
      • Baggrund
      • Økologi
      • Lokale fødevarer
      • Drivkraft
      • Udbuddet
      • Fremtiden
      • Kontaktinfo
  • Aktører
    • Politikere
    • Indkøbere
    • Køkkener
    • Leverandører
    • Producenter
    • Borgere
  • Udbud og aftale
    • Sortimentsudbud
      • Fordele og ulemper
      • Indkøbskurv
      • Behovskortlægning
    • Tilbudslisteudbud
      • Fordele og ulemper
      • Valg af varer
      • Behovskortlægning
    • Del- eller totalaftale
      • Fordele og ulemper
      • Meget smalle delaftaler
      • Funktionskrav
    • Samlet tidsplan
    • Hvad bestemmer prisen
    • Udbudsjura
      • Lokale varer
      • Økologi
      • Sæson og sorter
      • Markedsdialog
      • Mængder
      • Prisevaluering
      • Mærker
      • Delydelsesreglen
      • Controlling
  • Værktøjskasse
    • Lav forarbejde
      • Lokale råvarer
        • Kvalitet og sæson
        • Hvilket udbudsdesign
      • Bæredygtige og lokale fisk
        • Bæredygtigt fiskeri
        • Lokale fisk
        • Udbud af fiskeindkøbsaftalen
        • Eksempler på levering af lokale fisk
      • Små og mellemstore virksomheder
        • Socioøkonomi
      • Økologiske varer
      • Markedsgrundlag
        • Skab overblik
        • Bliv konkret
      • Markedsdialog
      • Tidsplan
      • Køkkendialog
    • Lav udbudsmateriale
      • Markedsdialog
      • Køkkendialog
      • Beregn forbrug
      • Tilbudslister
      • Sæsonvejledning
      • Sensoriske test
      • Udbudsdokumenter
        • Sortimentudbud
        • Tilbudslisteudbud
    • Gennemfør udbud
    • Gennemfør aftale
      • Opstart af indkøbsaftalen
        • Leverandørens rolle
        • Aftaletyper
        • Opstartsarrangementer
        • Evaluering
      • Controlling
        • Datakilder
        • Metoder
        • SMV’er
        • Udfordringer
        • Prisregulering
        • Spørgeguide
        • Fisk og Skalddyr
      • Data til næste udbud
  • Procesguide
    • Om procesguide
    • Din egen Procesguide
  • Mail denne side
  • Print denne side
  • Om Kloge Fødevareindkøb
    • Baggrund
  • Kontakt
Hos Madkulturen anvender vi cookies på klogefødevareindkøb.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet.Tillad at benytte cookies Læs mere
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Nødvendige
Altid slået til

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Ikke nødvendige

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.