samlet_tidsplan75x75Tidsplan for sortimentsudbud og tilbudslisteudbud

Tidsplanen er udarbejdet for en aftale, der dækker en stor del af køkkenernes indkøbsbehov. Fx kolonial, frost, mælk og måske kød.

I tidsplanen kan I som indkøbere få en idé om, hvor lang tid I skal bruge på de forskellige faser i udbuddet. Der er også angivet hvilke aktører, det kan være en god idé at inddrage hvornår.

I kan altså læne jer op ad tidsplanen, når I skal planlægge, hvornår I skal gå i gang med arbejdet, og hvem I skal tale med.
[nectar_btn size=”medium” open_new_tab=”true” button_style=”see-through” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#00a99c” icon_family=”fontawesome” url=”http://xn--klogefdevareindkb-50bk.dk/wp-content/uploads/2016/11/5.1.7-tidsplan-200916.docx” text=”Se tidsplan” icon_fontawesome=”fa fa-long-arrow-right” margin_top=”20px”]

Tidsplanen forudsætter, at I

  • Kender kommunens målsætninger for fødevareområdet
  • Ved, hvad kommunen definerer som lokale varer
  • Har lavet indledende analyser af områdets potentiale inden for fødevareproduktion
  • Har sikret, at køkkenerne er klar til at bruge de økologiske og lokale varer.

Når I planlægger udbuddet, skal I vurdere om nogle af de ovenstående forudsætninger kræver, at indkøbsafdelingen m.fl. afsætter mere tid til arbejdet med aftalen.

Tabellen er delt op i kolonner

  • Overordnede faser – Dialog, Udbudsmateriale og Udbudsproces
  • Fasetrin – de enkelte trin i hver fase
  • Aktører – hvem skal I involvere ud over indkøbsafdelingen?
  • Tidsforbrug for indkøber ved begge udbudsformer
  • Proceslængde

Sidst i tabellen er angivet

  • Samlet tidsforbrug for indkøber
  • Tidspunkt for opstart af udbudsproces.