Om Kloge Fødevareindkøb

Kloge Fødevareindkøb er regeringens initiativ, der har til formål at åbne for mere offentligt indkøb af økologi og lokale fødevarer

Kloge Fødevareindkøb er regeringens initiativ, der har til formål at åbne for mere offentligt indkøb af økologi og lokale fødevarer. Initiativet hører under Miljø- og Fødevareministeriet med Madkulturen som projektleder, og projektet gennemføres fra 2013 til 2016 med midler fra puljen Grøn Vækst. Københavns Madhus er valgt som leverandør af rådgivningsindsatsen og udviklingen af det indhold og de værktøjer, som præsenteres på denne hjemmeside.

Læs mere på Madkulturens hjemmeside.

Hvad kan jeg bruge hjemmesiden til?

På denne hjemmeside har vi samlet udvalgte redskaber, vejledninger og erfaringer, som kan understøtte indkøbere, beslutningstagere, markedsaktører mv. i samarbejdet om flere lokale og økologiske fødevarer i de offentlig måltider.

Vores ønske er, at hjemmesiden virker tilgængelig for alle, der har interesse i området. Samtidig er der en del indkøbsfagligt materiale, som primært er henvendt til offentlige indkøbere og udbudskonsulenter.

baggrund