Lav plan

For at gøre vejen fra virkelighed til vision realistisk og overskuelig, er det en god idé at dele de fremtidige handlinger op i nogle overkommelige skridt.

Herunder er der lavet en opdeling i 3 ”Forudsætningssæt”. Der kan naturligvis laves flere, hvis det ønskes. Hvert forudsætningssæt er kendetegnet ved en række resultater, der er nået og nogle opgaver, der skal løses.

Start med Forudsætningssæt 1

dvs. de forudsætninger, der umiddelbart leder til opnåelse af den ønskede tilstand. Beskriv hvilke mål, der skal være nået her og hvilke opgaver, der fortsat forventes løst. I Forudsætningssæt 1 må man gerne være relativt abstrakt, og opgaverne behøver ikke at være detaljeret beskrevet.

Derefter beskrives Forudsætningssæt 2

dvs. de opgaver og resultater, der leder til Forudsætningssæt 1. Her beskrives det meget præcist hvilke resultater, der skal være nået, og opgaverne beskrives ikke i detaljer, men har alle en ansvarlig.

Forudsætningssæt 3

Endelig beskrives de handlinger, der skal gennemføres i den nærmeste fremtid, og som er nødvendige for at kunne bringe os i Forudsætningssæt 2. Her er opgaverne nøje beskrevet, vi ved, hvordan de bliver løst, hvem der løser dem og hvornår de er løst.

[nectar_btn size=”medium” button_style=”see-through” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#00a99c” icon_family=”fontawesome” url=”/procesguide/procesguide-form/” text=”Start procesguiden” icon_fontawesome=”fa fa-long-arrow-right” margin_top=”20px” margin_left=”20px”][nectar_btn size=”medium” button_style=”see-through” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#00a99c” icon_family=”fontawesome” url=”http://xn--klogefdevareindkb-50bk.dk/plan-for-fremtiden/ ” text=”Næste trin” icon_fontawesome=”fa fa-long-arrow-right” margin_top=”20px” margin_left=”20px”]